THY son dakika duyurdu! İstanbul çıkışlı seferler geçici iptal edildi

Türk Hava Yolları tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte alt yapı sorunları nedeni ile İstanbul çıkışlı seferlerin iptal edilmesine karar verildiği öğrenildi.

THY son dakika duyurdu! İstanbul çıkışlı seferler geçici iptal edildi

Bugün Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte İstanbul çıkışlı seferlerin geçici olarak iptal edildiği öğrenildi. Belirli saat dilimleri içerisinde yaşanan bu iptalin geçici olduğu ve yeniden seferlerin yapılacağı konusunda bilgi verilirken, seferlerin neden iptal edildiği konusunda da bilgilendirme yapıldı.

THY SEFERLERİN İPTAL EDİLDİĞİNİ DUYURDU!

Konu ile ilgili Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Network altyapısında yaşanan sorunlar nedeniyle biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksamalar yaşanmaktadır. Sorunun giderilmesi ve yolcularımızın mağdur olmaması adına gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Söz konusu aksaklık için özür dileriz. 30 dk sonra sizlere durum hakkında bilgi vereceğiz." şeklinde yapılan açıklama ile birlikte aksaklığın neden meydana geldiğinden bahsedildi.

Bununla birlikte Üstün tarafından Istanbul çıkışlı 19.00 - 22.00 arası Türk Hava Yolları tüm seferlerimiz iptal edilmiştir" şeklinde yapılan açıklamada bugün saat akşam 7 ile 10 arasındaki tüm seferlerin iptal edildiği yolculara bildirilmiş oldu.

SONRAKİ HABER