THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru sonuçları belli oldu mu, ne zaman olacak?

Türkiye'de artan konut fiyatları nedeniyle vatandaşlar, uygun fiyatlı konut satışlarını takip etmeye devam ediyor. THY Emlak Konut Arnavutköy projesi kura çekilişi il ilgili detaylar merak konusu olurken son durumla ilgili detayları derledik.

THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru sonuçları belli oldu mu, ne zaman olacak?

Türkiye'de konut fiyatlarındaki artışlar devam ederken devlet eliyle çeşitli projeler hayata geçirilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Türk Hava Yolları (THY) Emlak Konut Arnavutköy projesinin duyurulmasının ardından hak sahiplerinin kura yöntemi ile belirleneceği kaydedildi. Başvuru süreci 2 Haziran 2023 tarihinde tamamlanan Emlak Konut THY Arnavutköy Yenişehir evleri projesi hakkında merak edilenleri derledik.

Kura çekilişinin ne zaman yapılacağı merak edilirken ev sahibi olma hayaliyle başvurularını gerçekleştirenler, "THY Emlak Konut projesi kura sonuçları ne zaman açıklanacak, kura çekimi ne zaman?" sorularına yanıt aramaya başladı. THY Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi için başvurular tamamlanırken kura çekilişi için heyecan başladı. Uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olmak isteyenlerin başvuruda bulunduğu THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir evleri kura çekilişi hakkındaki detaylar da araştırma konusu oldu.

2023THY EMLAK KONUT ANAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri projesinin başvuruları sona erdi. Hak sahiplerinin kura çekilişi ile belirleneceği evler için araştırmalar devam ederken 1+1, 2+1, 3+1 evlerden birine hak kazanmak olmak isteyen başvuru sahipleri için henüz bir açıklama gelmedi. THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri için kura tarihi henüz belli olmadı. THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri kura çekilişi ile ilgili tarihin 2023 yılı sona ermeden açıklanması bekleniyor.

THY EMLAK KONUT ÖDEME TABLOSU

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri projesinin başvuru sahipleri, projeden ev almaya hak kazandığı zaman yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7 bin 500 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek. Öde tablosu ise;

  • İlk yıl 1+1 daire için; 7.500 TL,
  • 2+1 daire için 10.000 TL,
  • 3+1 daireler için de 15.000 TL olarak belirlendi.

thy-emlak-konut-arnavutkoy-basvuru-sonuclari-belli-oldu-mu-ne-zaman-olacak.jpg

Proje toplam konut sayısı üzerinden engelli vatandaşlara yüzde 5, şehit ve gazi yakınlarına yüzde 5, gençlere yüzde 20 kontenjan ayrılacak. Mücbir sebepler hariç 5 sene boyunca satış gerçekleşmeyecek. Ödemeler Emlak Konut ödeme sistemiyle Emlak Konut'a yapılacak.

Öte yandan Arnavutköy’de İstanbul Havalimanı’na yakın konumda, 131.000.000 metrekare alan üzerinde inşa edilecek Yenişehir Evleri Arnavutköy, oturanların tüm ihtiyaçlarını bünyesinde barındıracak büyük bir şehir vizyonuyla hayata geçecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER