THY biletleme sorunu çözüldü mü, uçuşlar ne zaman normale dönecek?

Bugün akşam saatlerinde Türk Hava Yolları'nda meydana gelen altyapı sorunları nedeniyle uçuşların yapılamayacağı öğrenilmişti. Sorunun ne zaman çözüleceği ise merak konusu oldu.

THY biletleme sorunu çözüldü mü, uçuşlar ne zaman normale dönecek?

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri tarafından bugün akşam saatlerinde yaşanan bazı aksaklıklar nedeni ile birkaç saat İstanbul uçuşlarının geçici iptaline karar verildiği duyurulmuştu. Alınan bu kararın ardından sorunun ne zaman çözüme kavuşacağı ve uçuşların ne zaman yapılmaya devam edeceği hakkında da merak edilenler araştırılmaya başlandı. Durum bu şekilde iken konu ile ilgili yetkili kişiler tarafından gerekli açıklamalar yapılmaya başlandı.

UÇUŞLAR İPTAL EDİLMİŞTİ!

Konu ile ilgili Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Network altyapısında yaşanan sorunlar nedeniyle biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksamalar yaşanmaktadır. Sorunun giderilmesi ve yolcularımızın mağdur olmaması adına gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Söz konusu aksaklık için özür dileriz. 30 dk sonra sizlere durum hakkında bilgi vereceğiz." şeklinde ifadeler ile 19.00 - 22.00 arası Türk Hava Yolları tüm seferlerinin iptal edildiği duyurulmuştu.

GENEL MÜDÜR AÇIKLAMA YAPTI!

Yaşanan bu sorunların ardından uçuşların eski düzenine ne zaman döneceği hakkında endişeli bekleyişin artması sonucunda ise THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"Saygıdeğer yolcularımız, sistemlerimizi peyderpey devreye alıyoruz. Uçuşlarımız giderek normale dönüyor. İnşallah birkaç saat içinde büyük oranda normale dönmeyi hedefliyoruz. Sabrınız, anlayışınız için teşekkür ederiz."

screenshot-48.png

Bununla birlikte 1 Kasım ile 2 Kasım tarihleri arasında bileti olan yolcuların 7 Kasım tarihine kadar biletlerinde düzenleme yapılması konusunda hak verileceği de iddia edildi.

SONRAKİ HABER