TEM Otoyolu Ankara istikametinde seyir halindeki araç alev topuna döndü

Trafik kazaları ve trafikte yaşanan araç yangınları ile ilgili haberler basına yansımaya devam ediyor. Son olarak TEM Otoyolu Ankara istikametinde seyir halindeki bir aracın alev topuna döndüğü öğrenildi. Olaya ilişkin kamera kayıtları da ortaya çıktı.

Trafikte yaşanan olaylar basına konu olmaya devam ediyor. Basına yansıyan olaylardan biri daha TEM Otoyolu'nda meydana geldi.

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde seyir halinde olan hafif ticari aracın bir anda alev aldığı öğrenildi.

TEM OTOYOLU'NDA SEYİR HALİNDEKİ ARAÇ ALEV ALEV YANDI

Yangın, TEM Otoyolu Derince geçişi Ankara istikametinde seyir halinde giden hafif ticari araçta çıktı. Alınan bilgiye göre, hafif ticari araçla seyir halinde olan E. E., yakıt kokusu alması üzerine aracı yol kenarına çekti. Sürücünün inmesiyle aracın aniden alev aldığı öğrenildi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin alev alev yanan aracı söndürme çalışmaları başladı.

TEM Otoyolu Ankara istikametinde seyir halindeki araç alev topuna döndü

EKİPLER YANGINI SÖNDÜRDÜ: ARAÇ HURDA YIĞININA DÖNDÜ

Alev alev yanan aracın ekipler tarafından söndürüldüğü öğrenilirken araçtan geriye yalnızca iskeleti kaldı. Yangını itfaiye ekipleri söndürürken, aracın hurda yığınına dönmesi üzerine sürücünün kısa süreli fenalık geçirdiği öğrenildi. Yangın sebebiyle uzun araç kuyrukları oluşan yolda polis ekipleri de olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İHA