Tekirdağ’da kontrolünü yitiren otomobil kahvehaneye daldı! Olayda 11 kişi yaralandı

Tekirdağ’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine bir otomobil kahvehane önünde oturan vatandaşların arasına daldı! Kazada 11 kişi yaralandı.

Türkiye’de sürücülerin dikkatsizlikleri ve önlemlerin alınmaması sonucu birçok ilde trafik kazaları yaşanıyor. Kazalarda çok sayıda vatandaş ya hayatını kaybediyor ya da ağır şekilde yaralanıyor. Yaşanan trafik kazalarından biri de Tekirdağ’da yaşandı. Tekirdağ’daki bir mahalledeki kahvehaneye otomobilin dalması yürekleri ağza getirdi!

Tekirdağ’ın Çınarlı Mahallesi’ndeki Tepe Değirmenleri’nde civardaki vatandaşlara korku dolu anlar yaşatacak bir kaza yaşandı.

Kaza, Çınarlı Mahallesi’ndeki Tepe Değirmenleri mevkiindeki bir kahvehane önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.Y.’nin sürücüsü olduğu otomobil yolda seyir halindeyken kontrolden çıkarak kahvenin önünde oturanların arasına daldı. Otomobilin kahvenin önündeki vatandaşlara çarpması sonucu 11 kişi yaralandı.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Olayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alırken sağlık görevlileri ise yaralılara müdahale etti. Yaralılar ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi.

Tekirdağ’ın Çınarlı Mahallesi’ndeki Tepe Değirmenleri mevkiindeki kahvehane önünde meydana gelen kaza anı ise çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Otomobilin sürücüsü gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA