TCDD KPSS puan şartıyla 57 işçi alımı yapacak

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü bünyesine 57 işçisi alım yapacak. Yapılacak olan alımda başvuruların 7 Mart tarihine kadar alınacağı açıklandı. Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapabilecek.

TCDD KPSS puan şartıyla 57 işçi alımı yapacak

TCDD bünyesine 48 tren teşkil işçisi ile 9 vinç operatörü alımı yapacağını duyurdu. Bugün başlayan başvuruların Cuma gününe kadar sona ereceği aktarıldı.

Başvurmak isteyenler için adayların 31 yaşından gün almamış olması gerektiği ifade edildi. İŞKUR açık iş ilanları üzerinden yapılacak olan başvurular KPSS şartı aranacak.

TCDD 57 PERSONEL ALIMI YAPACAK

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, Haydarpaşa Liman İşletme Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere 48'si tren teşkil işçisi ve 9'u vinç operatörü 57 personel istihdam edecek.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN

Kurumun konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, iş gücü talepleri, KPSS şartı gözetilerek 7 Mart'a kadar Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) "https://esube.iskur.gov.tr/" internet adresinden yayımlanacak.

Aranan şartlar, evrak teslim tarihi ve yeri, sözlü sınav tarihi, yeri ve sonucu gibi bilgiler, TCDD'nin internet sitesinden (http://www.tcdd.gov.tr/) ilan edilecek.

Başvuru yapıp İŞKUR tarafından gönderilen nihai listede isimleri yer alan adayların evrakını bildirilecek tarihlerde TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekiyor.

YAŞ ŞARTI VAR

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü iş yerlerinde yürütülen çalışmaların "tehlikeli" ve "çok tehlikeli" kapsamda olması ve niteliği gereği ilan edilen iş gücü talebine sadece erkek adaylar başvuru yapabilecek.

Başvuruda bulunacak tren teşkil işçisi adaylarının, ilan tarihi itibarıyla 31 yaşından gün almamış olmaları gerekiyor.

TCDD’nin personel alımına başvurmak isteyen adayların başvurularını 7 Mart Cuma gününe kadar yapabilecekleri belirtildi. Sonuçlar TCDD’nin resmi web sitesi üzerinden ilan edilecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER