TCDD 195 sürekli işçi alımı başvuru şartları ve tarihleri

TCDD sürekli işçi alımı ilanını yayımladı. Kamu kurumları tarafından yayımlanan ilanlar yakından takip edilirken TCDD tarafından yayımlanan duyuru ile 195 kişinin sürekli işçi olarak istihdam edileceği açıklandı. Bununla beraber alım şartları ve tarihleri de merak konusu oldu.

TCDD 195 sürekli işçi alımı başvuru şartları ve tarihleri

Kamu kurumlarında istihdam edilmek isteyenlerin ilan araştırmaları devam ediyor. Son olarak Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Taşımacılık A.Ş (TCDD) sürekli işçi alımı ilanı yayımlarken yapılan duyuruda 195 kişinin TCDD bünyesinde sürekli işçi olarak istihdam edileceği ifade edildi.

TCDD işçi alımı başvuru şartları ve tarihlerine ilişkin ayrıntılar merak konusu olurken ''TCDD 195 sürekli işçi alımı başvuru şartları ve tarihleri nedir?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

TCDD 195 SÜREKLI IŞÇI ALIMI YAPACAK

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, belirsiz süreli 195 işçi alımı yapacağını duyurdu. Basın İlan Kurumu (BİK) tarafından yayımlanan ilanda TCDD tarafından yapılan açıklamada, "Genel Müdürlüğümüze çeşitli unvanlarda 195 daimi işçi alımı yapılacaktır. İlanımıza başvurular 12.08.2024-16.08.2024 tarihleri arasında İŞKUR internet sitesi üzerinden kabul edilecektir." ifadelerine yer verildi.

TCDD 195 sürekli işçi alımı başvuru şartları ve tarihleri

Başvuruların Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden online olarak 12 Ağustos 2024 - 16 Ağustos 2024 tarihleri arasında alınacağı ifade edilirken başvuru şartları da şöyle sıralandı;

TCDD 195 sürekli işçi alımı başvuru şartları ve tarihleri - Resim : 2

Adayların 16 Ağustos'a kadar başvuru yapabilecekleri ifade edildi.

SONRAKİ HABER