TBMM'de kavga çıktı! Vekiller yumruk yumruğa birbirine girdi

Gergin bir dönemden geçen Türkiye Büyük Millet Meclisinden görenleri hayrete düşündüren bir olay yaşandı. Vekillerin aralarında yaşanan arbede kameralara böyle yansıdı.

Hararetli bir süreç yaşayan TBMM'den gelen kavga haberi kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Edinilen bilgiye göre TBMM Genel Kurulunda Dem ve Ak Partili vekiller arasında bir tartışma meydana geldi.

KÜRSÜDEKİ SÖZ BARDAĞI TAŞIRDI

İddiaya göre DEM Parti Milletvekili Ali Bozan meclis kürsüsünde gerçekleştirdiği konuşma esnasında AK Parti Milletvekillerine "Hırsızsınız" diye bir söylemde bulundu. Bu söylemin ardından AK Parti Milletvekilleri kendilerine yapılan ithama sert tepki gösterdi.

İki Parti milletvekillerinin birbirlerinin üzerine yürümesi ile olay giderek büyüdü. O esnada kameralara yansıyan görüntüde Ulaştırma ve Altyapı Eski Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun Ali Bozan'a attığı yumruk net bir şekilde görüldü.

OTURUMA ARA VERİLDİ

Kendilerine yönelik söylenen sözlere sinirlenen Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu'nun attığı yumruk sonrasında Ali Bozan sendeleyerek kendisini geriye doğru çekti.

Gerginliğin devam etmesi üzerine TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ oturuma ara verdi. Oturuma ara verilmesi ile beraber yaşanan kavgada daha önceki dönemlerde yaşanan kavgalara benzer bir durum olarak akıllarda yer edindi.

Kaynak: Haberankara.com