TBMM'de bir kavga daha! İYİ Parti ve MHP Milletvekilleri birbirine girdi

Türkiye Büyük Millet Meclisinde geçtiğimiz gün yaşayan arbede ülke gündemine oturmuştu. AK Parti ve Dem Parti Milletvekilleri arasında yaşanan olayın ardından bugünde bir başka kavga çıktı.

Ülkenin yönetim merkezi olan TBMM'de yaşanan kavgada Ulaştırma ve Altyapı Eski Bakanı olan ve şu anda AK Parti Trabzon Milletvekili olarak görev yapan Adil Karaismailoğlu ile DEM Partili Ali Bozan arasında gerginlik yaşanmıştı.

Yumruklu ve tokatlı kavganın hemen ardından bugün bir gerilim daha yaşandığı öğrenildi. Kavganın tarafları ise Milliyetçi Hareket Partisi ve İYİ Parti oldu.

ÜST ÜSTE 2. KAVGA

İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu mecliste Cumhur İttifakına yönelik eleştirilerde bulundu. Cumhur İttifakının önemli bir parçası olan MHP'den bu eleştiriye cevap sert oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Erkan Akçay arasında sert bir münakaşa yaşandı. Kavga çok sayıda milletvekilinin araya girmesi ile sonlandırıldı. Tarafların yaşadığı gerilim sonrasında TBMM Başkan Başkanvekili Bekir Bozdağ Selçuk Türkoğlu'na uyarı cezası verdi.

MİLLETVEKİLLERİNDEN İSTENMEYEN GÖRÜNTÜLER

TBMM'de üst üste yaşanan gerilimler ülke siyasetindeki gergin dönemin göstergesi olarak akıllarda yer edinmeyi başardı. Mecliste yaşanan sık sık kavga ve görüntüler sosyal medyada da yoğun bir şekilde eleştirildi.

Kaynak: Haberankara.com