Tarkan’ın Kuantum albümü ne zaman çıkacak? Yeni şarkısı yayınlandı mı?

Tarkan’ın merakla beklenen albümü için isim ve tarih duyurusu verildi. Tarkan detayları sosyal medya hesabından paylaştı.

Tarkan’ın Kuantum albümü ne zaman çıkacak? Yeni şarkısı yayınlandı mı?

Şarkılarıyla müzik piyasasını kasıp kavuran, konserleriyle rekor izdihamlara imza atan Tarkan’ın uzun zamandır merakla beklenen albümü ve yeni şarkısı için isimle birlikte tarih duyurusu da verildi.

Tarkan’ın Kuantum albümü ne zaman çıkacak? Yeni şarkısı çıktı mı? Ülkemizde pop türünün usta isimlerinden Tarkan’ın özellikle yaz mevsimine girilmesiyle birlikte yeni bir şarkısı ve albümü hayranları ve müzikseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Megastar Tarkan, hayranlarının ve müzikseverlerin yüreğine su serpecek o bilgiyi sonunda paylaştı.

Tarkan’ın Kuantum albümü ne zaman çıkacak? Yeni şarkısı yayınlandı mı?

TARKAN KUANTUM 51 ALBÜMÜ BU AY İÇERİSİNDE ÇIKIYOR

Son yıllarda Geçcek, Yap Bi Güzellik, Son Durak gibi şarkılarıyla tartışmalar yaratan ve listeleri alt üst eden Tarkan, Kuantum adını taşıyan yeni albümünün piyasaya ne zaman gireceği ve çeşitli müzik platformları dahil hayranlarla ne zaman buluşacağına dair sosyal medya hesapları üzerinden tarih verdi.

Tarkan’ın Kuantum albümü ne zaman çıkacak? Yeni şarkısı yayınlandı mı? - Resim : 2

Tarkan’ın Kuantum 51 adını taşıyan yeni albümü 14 Haziran’da yayınlanacak.

Tarkan Instagram hesabı üzerinden zaman zaman albümle ilgili ufak ipuçları vererken albümünün ve yeni şarkılarının hayranlar tarafından beğenileceğini, çok konuşulacağını düşünüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER