Tarım ve Orman Bakanlığı Ankara’da sürekli işçi alımı yapıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı, Ankara için yeni bir personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan personel alım ilanının sürekli işçi pozisyonu için olacağı duyuruldu. Başvuruların 2’si 18 Ekim, diğeri ise 20 Ekim tarihinde sona erecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı Ankara’da sürekli işçi alımı yapıyor

Kamu kurumunda iş arayanların mutlaka araştırdığı ve baktığı yerlerin başında olan Kariyer Kapısı üzerinden yeni bir ila yayımlandı. Buna göre Tarım ve Orman Bakanlığı Ankara il Tarım ve Orman Müdürlüğü sürekli işçi alım ilanı yayımladı.

Yayımlanan ilanlarda eski hükümlü ve engelli personellerin istihdam edileceği ifade edildi. Peki, başvuru şartları neler, son başvuru ne zaman?

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI ENGELLİ PERSONEL ALIMI

Tarım ve Orman Bakanlığı yayımladığı ilanda 4 sürekli işçiyi engelli pozisyonu üzerinden alacağını açıkladı. Başvurular 18 Ekim tarihine kadar devam edecek. Başvuru yapacakların KPSS sınavına girmiş olması gerekiyor. Daimi olarak yapılacak alımlarda 18-40 yaş arasında olunması ve erkek adayların askerlikle ilişiğinin olmaması gerekiyor.

Başvuranlar arasında kura çekiminin 30 Ekim tarihinde yapılacağı açılandı. Adayların lise mezunu olması gerekiyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı Ankara’da sürekli işçi alımı yapıyor

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI ESKİ HÜKÜMLÜ PERSONEL ALIMI

Bakanlık yayımladığı diğer iki ilanda eski hükümlüler arasından personel alımı yapacağını duyurdu. 4 kişi için yapılacak alımda başvurular 18 Ekim ve 20 Ekim tarihinde sona erecek. Başvuru yapacakların 18-40 yaş arasında olması, lise mezunu olması ve tam zamanlı çalışabilmesi gerekiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER