Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı duyurdu! Denetimler aralıksız sürüyor

Bugün Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından yapılan son açıklamalarda sosyal medya hesabından Van’da hava sıcaklığının eksi 15 dereceleri gösterdiği zor şartlarda üreticiye hizmet götürdükleri ifade edildi.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı duyurdu! Denetimler aralıksız sürüyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Van'da soğuk havada üreticilere verilen desteğin devam ettiği ifade edildi. Bu çerçevede Bakan Yumaklı tarafından “Her şart ve her koşulda üreticilerimizin yanındayız” mesajı verildi.

HER KOŞULDA ÜRETİCİMİZİN YANINDAYIZ!

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Yumaklı, “Her şart ve her koşulda üreticilerimizin yanındayız” dedi.
Açıklamlarına "Onlar üretimin arkasındaki gizli kahramanlar. Van’da hava sıcaklığının -15 dereceleri gösterdiği zor şartlarda üreticilerimize hizmet götürmek için engel tanımadan fedakarca çalışan mesai arkadaşlarımızla video konferans aracılığıyla bir araya geldik. Bu vesileyle 81 ilimizde sahada özveriyle görev yapan Tarım ailemizin her bir ferdine kolaylıklar diliyorum. Her şart ve her koşulda üreticilerimizin yanındayız” şeklinde ifadeler ile devam etti.

Bununla birlikte denetimlerin de aralıksız sürdüğünü belirten Bakan Yumaklı, “Burası Van. Hava soğuk ama üretimin arkasındaki emek içimizi ısıtıyor. Her türlü olumsuz hava koşullarına rağmen yetiştiricilerimizin üretimi, mesai arkadaşlarımızın denetimi aralıksız sürüyor. Mesai mefhumu gözetmeksizin veteriner hekimlerimizle, veteriner sağlık teknisyenlerimizle ve Bakanlığımızın her bir ferdiyle birlikte üretime sevdalı yetiştiricilerimizin her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.

SONRAKİ HABER