Tarım Bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından alımı gerçekleştirilecek 1500 işçi alımı hakkında merak edilenlerin artmasının ardından kura çekiminin ne zaman gerçekleştirileceği araştırılmaya başlandı.

Tarım Bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Bundan kısa bir süre önce Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde toplamda 1500 işçi alımının yapılacağı ifade edilmişti. Alımlar için başvuruların tamamlanmasının ardından başvuru yapan vatandaşlar tarafından kura çekimlerinin ne zaman yapılacağı hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI 1500 İŞÇİ ALIMI İÇİN BAŞVURULAR TAMAMLANDI!

Bakanlık tarafından toplamda 1500 işçi alımlarına başvuru yapacak olan kişiler için başvuru ekranı İŞKUR üzerinden açıldı. Konu hakkında yapılan bilgilendirmelere iyi bu işlemlerin 13 şubat ile 19 Şubat tarihleri arasında işlemlerin tamamlandığı ifade edildi. Ardından başvuru yapan kişiler tarafından kura çekimlerinin ne zaman gerçekleştirileceğine yönelik merak edilenler de arttı.

KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Toplamda 1500 işçi için kuraların ne zaman tamamlanacağı hakkında Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yaptığı açıklamada; “Tarım ve Orman Bakanlığı ailemizin gücüne güç katmaya devam ediyor; geçtiğimiz aylarda duyurduğumuz bin 500 tarım işçisi alımına ilişkin süreci başlatıyoruz. Yeni mesai arkadaşlarımız için şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.” şeklinde ifadelerine yer verdi.

SONRAKİ HABER