Survivor'da Yunus Emre neden yok, elendi mi, diskalifiye mi oldu?

Survivor All Star yarışmasında bu sene en çok gündeme gelen yarışmacılardan biri olan Yunus Emre'nin konseyi terk etmesinin ardından diskalifiye edilip edilmeyeceği merak konusu oldu.

Survivor'da Yunus Emre neden yok, elendi mi, diskalifiye mi oldu?

2024 Survivor All Star yarışmasında girdiği ikili konuşmalar ve tartışmalar nedeni ile bu sene sık sık ödülden faydalanamaması gündem olmuştu. Bu sürecin ardından dün gerçekleşen dokunulmazlık oyununda Yunus Emre yeniden Berna ile tartışma yaşadı.

Bu tartışma esnasında Berna'ya kullandığı ağır kelimelerin ardından henüz ödül cezası yeni biten Yunus Emre yeni bir ceza ile de karşılaştı.

ACUN ILICALI UYARMIŞTI!

Yaşanan tartışmaların ardından dünkü konseyde Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamada "Ben burada hiçbir kadın yarışmacıya senin söylediğin sözleri söylettirmem. Senin konuşman bizim kurallarımızın dışında. Kadınlarla öyle konuşamazsın. Sinirli olabilirsin bu bizi ilgilendirmiyor. Biz ortamımızda senin konuştuğun kelimeleri duymak istemiyoruz." demişti.

Yunus Emre'nin Berna'ya ne söylediği hakkında yapım tarafından kurallar gereğince bilgi verilmezken, Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada Yunus Emre'ye 4 ödül oyunu daha ceza verdi.

Daha önce de defalarca ödül oyunundan yararlanamayan Yunus Emre bu kararın ardından sinirlerine hakim olamayarak konseyi terk etti.

Survivor'da Yunus Emre neden yok, elendi mi, diskalifiye mi oldu?

YUNUS EMRE OYUNA DAHİL OLMADI!

Konseyi terk etmesinin ardından bugün oynanan dokunulmazlık oyununda Yunus Emre yer almadı. Bunun yanı sıra da ekrana gelen görüntülerde de Yunus Emre'nin aldığı cezalar nedeni ile sinir krizi geçirdiği öğrenildi. Oyuna ve konseye dahil olmayan Yunus Emre'nin gidişatı hakkında merak edilenler de artmaya başladı.

SURVIVOR YUNUS EMRE DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Yunus Emre'nin bu bugün yarışma içerisinde yokluğunun ardından ada konseyinde Acun Ilıcalı durumu açıklayarak Yunus Emre'yi yeniden konseye davet etti. Ilıcalı, yarışmacı Yunus Emre'ye neden ceza aldığını bir kez daha açıklayarak durumu açıkladı. Yunus Emre ise cezasını kabul ederek yeniden özür diledi, kaldığı yerden devam edecek.

SONRAKİ HABER