Survivor All Star dokunulmazlığı kim kazandı, üçüncü eleme adayı kim oldu?

Bugün haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununun tamamlanmasının ardından Survivor All Star'da haftanın üçüncü eleme adayı belirlendi.

Survivor All Star dokunulmazlığı kim kazandı, üçüncü eleme adayı kim oldu?

Ekranların en çok izlenen ve sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu heyecanı devam ediyor. Her hafta olduğu gibi bu hafta için de eleme adaylarının belirlenmesi için yarışmalar gerçekleştirilirken, bugün üçüncü eleme adayı belli oldu.

HAFTANIN ÜÇÜNCÜ ELEME ADAYI BELLİ OLDU!

Mavi takım ile kırmızı takım arasında devam eden kıyasıya mücadelede bugün üçüncü eleme adayının belirlenmesi için iki takım da mücadele etti. Gerçekleştirilen denge oyununda rakibinden daha fazla dengede kalmaya çalışan yarışmacılar takımına sayısını getirdi.

Uzun süren bir karşılaşmanın ardından kazanan taraf Kırmızı Takım oldu. Böylelikle bu akşam onlar rahat bir konsey yaşarken, bir aday yazması gereken takım ise Mavi takım oldu.

Yapılan oylama sonucunda ismi diğer kişilerden daha fazla yazılarak eleme adayı olan kişi Berna oldu.

DİĞER ELEME ADAYLARI DA BELİRLEMİŞTİ!

Gerçekleştirilen mücadeleler ile birlikte haftanın ilk dokunulmazlık oyununda eleme adayı olarak çıkan kişi kırmızı takımdan Aleyna olmuştu. İkinci oyunda ise Mavi takımdan Aysu oldu. Son olarak yine mavi takımdan Berna eleme adayı olarak çıktı.

Şimdi ise yarın oynanacak olan dokunulmazlık oyununda haftanın son gitme adayının belirleneceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER