Sürücüleri sevindiren haber geldi! Benzin ve motorine indirim geleceği açıklandı

Özellikle son günlerde akaryakıt fiyatlarına üst üste gelen zamlardan dolayı olumsuz etkilendiklerini ifade eden araç sahiplerini bu defa sevindirecek bir haber geldi. Edinilen bilgiye göre motorin ve benzin fiyatlarında indirim yapılacak.

Sürücüleri sevindiren haber geldi! Benzin ve motorine indirim geleceği açıklandı

Yeni yılın ilk günlerinden itibaren sıklıkla akaryakıt fiyatlarına gelen zam sonrasında ulaşım sektöründe çalışanlar başta olmak üzere tüm araç kullanıcıları olumsuz etkilenmişti.

Akaryakıt fiyatlarının fazla olmasından dolayı yetkililerin konuya müdahale etmesini ve fiyatların daha aşağı seviyelerde olmasını umduklarını ifade eden kişilerin yüzünü güldürecek haber geldi. Edinilen bilgiye göre motorin ve benzin grubunda bir indirim gelecek.

MOTORİNE VE BENZİNE İNDİRİM

Ülke genelinde toplu taşıma sektöründe çalışan kişiler yakıt fiyatlarından dolayı çok zorlandıklarını ifade etmiş, genel olarak vatandaşlar ise aylık araba yakıt tutarlarının kendileri için çok büyük rakamlara ulaştıklarını belirtmişlerdi. Yaşanılan bu zam olayları ve tepkilerden sonra bu defa bir zam değil indirim geleceği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre bu geceden itibaren motorine 1,21 TL'lik bir indirim geleceğinin beklenildiği ifade ediliyordu. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşların nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu. EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'da konu ile ilgili yaptığı açıklamada: "Yapılacak güncelleme neticesinde benzin ve motorinde 1 ila 1 buçuk TL düzeyinde bir indirim olacaktır" diyerek sevindirici gelişmeyi vatandaşlarla paylaştı.

Söz konusu indirimin fiyatlarda bir azalma eğiliminin başlangıcı mı yoksa kısa süren bir olay mı olacağı önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeler sonrası belli olacak.

SONRAKİ HABER