SPK KPSS puanlı sözleşmeli personel alımı devam ediyor!

Kamu kurumunda çalışmak isteyenler için farklı kurumların ilanları peş peşe yayımlanmaya devam ediyor. bu kapsamda Sermaye Piyasası Kurulu bünyesine sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu.

SPK KPSS puanlı sözleşmeli personel alımı devam ediyor!

SPK, bünyesine 5 sözleşmeli personel alımı yapacak. Yapılacak olan personel alımında KPSSP3 puanının yüzde 70’i değerlendirilecek. Diğer yandan puan ibraz etmeyen adayının puanı 70, YDS puanı ibraz etmeyen adayların puanı 0 olarak değerlendirilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru şartları da ilan.gov.tr adresi üzerinden yayımlanan ilanda aktarıldı. Adayların taşıması gereken genel şartların tamamı şu şekilde:

  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • TCK’da belirtilen suçlardan mahkum olmamak
  • Askerlik durumu itibarıyla askerlikle ilişiği olmamak
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığının olmaması
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasına engel bir durumu olmamak
  • Fakültelerin belirtilen bölümlerinden mezun olmak
  • Takı çalışmasına yatkın olmak, yoğun iş temposuna ayak uydurabilmek

SPK KPSS puanlı sözleşmeli personel alımı devam ediyor!

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR DEVAM EDECEK?

SPK’da çalışmak isteyenler başvuru tarihlerini de merak ediyor. Buna göre yapılan açıklamada başvurular 24 Eylül’de başladı ve 8 Ekim tarihine kadar devam edecek. Şartları taşıyan adaylar belirtilen tarihler arasında başvurularını online olarak yapabilecek.

Başvuruların tamamlanması için adayların vesikalık fotoğraf, teknik özgeçmiş belgesi, mesleki çalışma sürelerini gösteren belgeler, programlama dil belgesi, yabancı dil belgesi, mezuniyet belgesi ve sertifikaları teslim etmesi gerekiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER