Sosyal medya platformlarında Türk ordusuna hakaret eden şahıs yakalandı!

Sosyal medya platformlarında nefret söylemleri ve hakaret içeren pek çok paylaşım yapılıyor. Söz konusu paylaşımların önüne geçilmesi için yaptırımlar uygulanırken Türk ordusuna hakaret eden bir şahsın daha gözaltına alındığı bildirildi.

Sosyal medya platformlarında Türk ordusuna hakaret eden şahıs yakalandı!

Sosyal medya platformlarında vatandaşlar özgürce paylaşım yapıyor. Görüşlerini açıkça dile getiren vatandaşların aynı zamanda bazı kurallara da uyması gerekiyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,

sosyal medya platformu üzerinden Türk ordusuna, askerine hakaret eden kişinin Antalya'da yakalandığını bildirdi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya platformları üzerinden Türk ordusu aleyhinde yazan bir şahsın tespit edilerek gerekli işlemin yapıldığını bildirdi.

BAKAN YERLİKAYA'DAN NET MESAJ ‘’GEREĞİ YAPILDI''

İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Gereği yapıldı" ifadesiyle sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışma sonrası, sosyal medya platformu Twitter'da (X) kahraman ordumuza, askerimize dil uzatan, hakaret eden O.K. isimli şahıs, Antalya Güvenlik Şube Müdürlüğümüzce yakalandı. Halkımızın arasına nifak tohumları ekmek isteyen, kutsal değerlerimize hakaret edenler, yüce Türk adaleti önünde hesap vermeye devam edecek." ifadelerine yer verdi.

Sosyal medya platformlarında Türk ordusuna hakaret eden şahıs yakalandı!

Öte yandan bakan Yerlikaya, ‘’GEREĞİ YAPILDI -2'' adıyla yeni bir paylaşıma daha yer verdi. Bakan Yerlikaya, paylaşımında şu ifadeleri kullandı; ‘’İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda dijital platformlarda yayınlanmak üzere çekim yapan, Ordumuz ve Askerlerimiz aleyhinde söylemlerde bulunarak hakaret eden B.T., S.Y.G., N.K. ve F.G. isimli şüpheliler yakalandı ve adli makamlara sevk edildi. Emniyet ve Jandarma Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlıklarımızca; Kahraman Ordumuza, Askerimize dil uzatan, hakaret eden 57 hesap hakkında inceleme başlatıldı. Halkımızın arasına nifak tohumları ekmeye çalışan, terörü öven, milli ve manevi değerlerimize hakaret edenler hukuk önünde hesap vermeye devam edecek.'' dedi.

Sosyal medya platformlarında Türk ordusuna hakaret eden şahıs yakalandı! - Resim : 2

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesapları üzerinden kin ve nefret söylemi, hakaret içeren, Türk ordusu ve milletine dil uzatanlara göz yumulmayacağı ve gerekenin yapılacağını ifade ederken Türk Adaleti önünde hesap vereceklerinin de altını çizdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER