Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut’a ne oldu, neden hayatını kaybetti?

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut’tan üzücü haber geldi. Kübra Aykut’un hayatını kaybetmesinin nedeni ne?

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut’a ne oldu, neden hayatını kaybetti?

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut’un hayatını kaybettiği açıklandı. Sosyal medyanın dikkat çeken figürlerinden olan Kübra Aykut’tan gelen haber şok etkisi yaptı. Yaşamını kaybeden Kübra Aykut’tan gelen haber üzerine yakınları hastaneye akın ettiler. Kübra Aykut’a ne olduğu ise merak edilmeye başlandı.

Sosyal medyada daha önce yaptığı bazı paylaşımlarla Türkiye genelinde üne kavuşmuş olan Kübra Aykut’un hayatını kaybetmesi üzerine yaşadığı sorunlar araştırılmaya başlandı. Fenomen isimden geriye bir mektup kaldığı bildirilirken bu mektubun içeriği ise büyük bir merak konusu oldu.

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut’a ne oldu, neden hayatını kaybetti?

HAYATINI KAYBETME NEDENİ NE?

"Kendime layık damat bulamıyorum" diyerek kendi kendine düğün yapan Tiktok fenomeni Kübra Aykut, Sultanbeyli'de kendi evinin 5'inci katından atlayarak canına kıydı. Hayatını kaybedeceği eylemi yapmadan önce ise geriye bir mektup bıraktığı öğrenildi.

Olay, İstanbul Sultanbeyli ilçesi, Hasanpaşa Mahallesi Gişe Sokak üzerinde bulunan lüks bir sitede yaşandı. "Kendime layık damat bulamıyorum" diyerek kendi kendine düğün yapan Tiktok fenomeni Kübra Aykut, yaşadığı dairenin 5'inci katından atladı. Site güvenliği tarafından durumun polis ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, olay yeri inceleme ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından, Kübra Aykut’un hayatını kaybettiği belirlendi. Vefat eden Kübra Aykut'un naaşı özel bir hastanenin morguna kaldırıldı. Yaşamını kaybetmeden önce ise geriye bir mektup bıraktığı öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut’a ne oldu, neden hayatını kaybetti? - Resim : 2

DİLAN POLAT HASTANEYE KOŞTU!

Yaşanılan olayın ardından sosyal medya fenomeni Kübra Aykut özel bir hastanenin morguna kaldırıldı. Durumu öğrenen Dilan Polat naaşın bulunduğu hastaneye geldi. Bir süre hastanede bekleyen Polat, konuyla ilgili polis ekiplerinden ve hastaneden bilgi aldı.

Kübra Aykut’un neden yaşamına kıydığı konusunda herhangi bir bilgi şimdilik bulunmuyor. Yaşamına son veren Kübra Aykut sevenlerini oldukça üzdü. Bu gelişme üzerine vefat eden Kübra Aykut’un sevenleri cenaze programını da merak etmeye başladı. Kübra Aykut’un hayatını kaybetmesine dair inceleme tamamlandıktan sonra bu süreçler belli olacak.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER