Son dakika: Sivas'ta 4.7 şiddetinde deprem yaşandı

Türkiye dün Malatya merkezli olarak meydana gelen 5.9 şiddetindeki depremin ardından bugün de Sivas'ta peş peşe 2 deprem yaşandı. Yaşanan depremlerin şiddeti 4.7 ve 4.1 büyüklüğünde iki depremin yaşandığı duyuruldu.

Son dakika: Sivas'ta 4.7 şiddetinde deprem yaşandı

Dün Malatya'da yaşanan şiddetli depremin ardından bir deprem haberi de bugün Sivas'tan geldi. Sivas'ta meydana gelen depremin şiddeti 4.7 olarak açıklandı. Yaşanan deprem nedeniyle şehirde kısa süreli panik yaşanırken depremin komşu iller tarafından da hissedildiği belirtildi.

AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU, SİVAS'TA DEPREMİN ŞİDDETİ KAÇ?

Malatya dün yaşanan 5.9 büyüklüğündeki depremle sarsılırken yeni deprem haberi ise Sivas'tan geldi. Yapılan açıklama ile Sivas'ta peş peşe 4.7 ve 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği duyuruldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya depremler hakkında yapmış olduğu açıklamasında "Depremlerde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına derhal başladı. İlk belirlemelere göre herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun." açıklamasını yaptı.

Son dakika: Sivas'ta 4.7 şiddetinde deprem yaşandı

Yapılan ilk açıklamaların ardından depremde can ve mal kaybı yaşanmadığı belirtilirken Sivas'ta deprem nedeniyle panik yaşandı. Vatandaşlar dün Malatya'da yaşanan depremin şoku nedeniyle daha büyük panik yaşarken korku katlandı. Yaşanan deprem Sivas'a yakın illerde de hissedildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER