Son dakika: Narin Güran'ın ölümüne ilişkin gözaltına alınan baba serbest bırakıldı

21 Ağustos tarihinde Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'dan kahreden haber geldi. Vahşice bir cinayete kurban giden Narin Güran için başlatılan soruşturmada 24 kişi gözaltındayken babanın serbest bırakıldığı öğrenildi.

Son dakika: Narin Güran'ın ölümüne ilişkin gözaltına alınan baba serbest bırakıldı

Diyarbakır Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Ağustos tarihinde aynı mahalledeki Eğertutmaz Deresi'nde çuval içinde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın (8) ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında Narin Güran'ın annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklanan amcası S. G.'ın eşinin de bulunduğu 24 şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ederken bir son dakika gelişmesi yaşandı.

NARİN GÜRAN'IN BABASI A. G. SERBEST BIRAKILDI

Narin Güran'ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 26 kişi gözaltına alınırken Narin’in babası A. G., akşam saatlerinde serbest bırakıldı. Baba Güran'ın serbest kaldıktan sonra ilk olarak kızı Narin’in mezarını ziyaret ettiği öğrenildi. Soruşturma kapsamında gözaltı sayısı 23'e düşerken şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Öte yandan Narin Güran'ın otopsi raporu için 91 numune alındığı ve bu numunelerin de tek tek incelendiği ifade edildi. Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren, rapor sonucunun beklendiğini ifade ederken ölüm sebebinin biyolojik ve patolojik sonuçlarla beraber ortaya çıkacağını ifade etti.

SONRAKİ HABER