SON DAKİKA I İstanbul'da Çağlayan Adliyesi'ne silahlı saldırı!

İstanbul'dan gelen son dakika haberi gündemi derinden sarstı. Edinilen bilgiye göre Çağlayan Adliyesine bir silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıyı gerçekleştiren 2 kişi emniyet güçleri tarafından hızlıca etkisiz hale getirildi. 3'ü polis yaralanan 6 kişiden biri kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SON DAKİKA I İstanbul'da Çağlayan Adliyesi'ne silahlı saldırı!

İstanbul'da bir saldırı haberi gündeme bomba gibi düştü. Edinilen bilgiye göre İstanbul'da bulunan Çağlayan Adliyesi'nin önünde bulunan polis noktasına silahlı saldırı düzenlendi. Yaşanan saldırıdan dolayı insanların büyük bir paniğe kapıldığı ve kendine saklanacak bir yer bulmak için adliyeden kaçmaya çalıştığı öğrenildi.

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

Yaşanılan saldırı sonrasında 3'si polis 5 kişinin yaralandığı ve 1 kişinin vefat ettiği saldırıyı gerçekleştiren 2 kişinin etkisiz hale getirildiği öğrenildi. Konu ile açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Bugün Çağlayan Adliyesi C Kapısı önündeki kontrol noktasına yönelik terör saldırısı girişimi gerçekleşmiştir. Etkisiz hale getirilen E.Y. ve P.B adlı hainlerin terör örgütüne üye oldukları tespit edilmiştir. Saldırı girişiminde bulunan teröristler etkisiz hale getirilirken, 3’ü polis 3’ü vatandaşımız olmak üzere 6 kişi yaralanmıştır." dedi. Yapılan açıklamanın ardından ilerleyen saatlerde ise yaralılardan birisinin hayatını kaybettiği açıklandı.

SON DAKİKA I İstanbul'da Çağlayan Adliyesi'ne silahlı saldırı!

Çağlayan Adliyesi'nde yaşanan terör saldırısının bir terör saldırısı olduğu öğrenildi. Yapılan açıklamaya göre terör örgütü mensubu P.B ve E.Y Polis ekiplerinin müdahalesi sonucu hızlı bir şekilde etkisiz hale getirildi. Saldırı sonrası yurt genelinde terörü lanetleyen mesajlar paylaşıldı.

Yaşanılan olayın ardından başlatılan operasyonun genişletilmesi ve yeni gözaltı ile tutuklanmaların yaşanması bekleniyor.

SONRAKİ HABER