Son Dakika! Gümüşhane ve Erzincan'da peş peşe deprem meydana geldi

AFAD tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte Gümüşhane'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi.

Son Dakika! Gümüşhane ve Erzincan'da peş peşe deprem meydana geldi

Az önce AFAD tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte Gümüşhane'de 4,1 büyüklüğünde deprem medyana geldiği öğrenildi. İki gün önce de aynı bölgede depremin meydana gelmesi vatandaşları oldukça endişelendirmeye başladı. Konuya ilişkin yapılan açıklamalarda yaşanan depremin o bölgede vatandaşlar tarafından şiddetli bir şekilde hissedildiği bilgisine ulaşıldı.

Gümüşhane'de meydana gelen depremin hemen ardından Erzincan'da depremin yaşandığı konusunda vatandaşlara bilgilendirmeler yapıldı. O depremin büyüklüğünün ise 3,7 olarak kayıtlara geçtiği ifade edildi.

GÜMÜŞHANE'DE 4,1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ!

Konuya ilişkin AFAD tarafından yapılan açıklamalarda depremin büyüklüğüne ilişkin de bilgilendirmelerde bulunuldu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 23.23'te merkez üssü Gümüşhane'nin Kelkit ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

AFAD depremi şu şekilde duyurdu;

Büyüklük:4.1 (Mw)
Yer:Kelkit (Gümüşhane)
Tarih:2023-12-18
Saat:23:23:13 TSİ
Enlem:39.92667 N
Boylam:39.32611 E
Derinlik:15.68 km

ERZİNCAN'DA DEPREM MEYDANA GELDİ!

Gümüşhane'de meydana gelen bu depremin hemen ardından yapılan açıklamalara göre Erzincan Merkez'de de saat 23.28'de 3,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi. Peş peşe yaşanan bu depremler oldukça endişe yarattı.

SONRAKİ HABER