Son cemre düştü mü, nereye, ne zaman düşecek?

Cemre düşmesi ile ilgili olarak merak edilenler artarken baharın müjdeleyicisi olan cemre düşmesine dair tarih araştırması sürüyor. Son cemrenin düşüp düşmediği merak edilirken bir yandan da nereye düşeceği araştırma konusu oluyor.

Son cemre düştü mü, nereye, ne zaman düşecek?

Cemre düşme tarihleri vatandaşların gündemindeki önemli konu başlıkları arasında yer alıyor. Cemre düşmesine dair merak edilenler artarken havaların yeniden soğumasıyla beraber cemre düşme tarihleri gündem oldu.

Cemre düşmesine ilişkin tarih araştırması yapanlar araştırmalarını sürdürürken bunun sıralaması da merak edilenler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Son cemrenin hangi tarihte nereye düşeceğini merak eden vatandaşlar ise ‘’Son cemre düştü mü, nereye, ne zaman düşecek?'' sorularına yanıt arıyor.

SON CEMRE DÜŞTÜ MÜ, NE ZAMAN, NEREYE DÜŞECEK?

Baharın gelişini müjdeleyen cemre düşmesi büyük heyecanla takip ediliyor. Kış mevsiminin ardından baharın gelişini müjdeleyen cemre düşmesi üç aşamalı olarak gerçekleşiyor. 2024 yılının ilk iki cemresi düşerken ‘’Son cemre ne zaman düşecek? 2024 cemre düşme tarihleri nedir?'' sorularına da yanıt aranmaya başladı.

Son cemre düştü mü, nereye, ne zaman düşecek?

Cemre düşmesi sırayla hava, su ve toprak olarak gerçekleşirken kışın ardından baharın müjdecisi cemrenin şubat ve mart aylarında üç cemre düştüğüne inanılıyor. Baharın gelişi ile cemreler sırayla havaya, suya ve toprağa düşerken yılın ilk cemresi 19 - 20 Şubat tarihlerinde havaya düşmüştü.

İkinci cemre ise suya 26 - 27 Şubat tarihlerinde düştü. Üçüncü cemrenin toprağa düşmesi beklenirken son cemre de 5 - 6 Mart tarihlerinde düşecek. Böylelikle bahar tam anlamıyla gelmiş olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER