Son başvuru tarihi 18 Şubat! Adli Tıp Kurumu 229 personel alımı yapacak

Adli Tıp Kurumu tarafından yayımlanan son ilana göre şubat ayı için toplamda 229 personel alımının yapılacağı ifade edildi. 18 şubat tarihinde ise başvuruların sona ereceği belirtildi.

Son başvuru tarihi 18 Şubat! Adli Tıp Kurumu 229 personel alımı yapacak

Bu ay Adli Tıp Kurumu tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına göre toplamda 229 personel alımının yapılacağı ifade edildi. Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda başvuru şartları, kadrolar ve son başvuru tarihi hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

ADLİ TIP KURUMU 229 PERSONEL ALIMI YAPACAK!

Kamuda çalışmak isteyen kişiler hakkında yapılan açıklamalara göre Adli Tıp Kurumu Merkez ve Taşra Teşkilatında 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe giren "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar'a göre, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli personel statüsünde istihdam edilmek üzere 229 personelin alınacağı öğrenildi.

Son başvuru tarihi 18 Şubat! Adli Tıp Kurumu 229 personel alımı yapacak

Son başvuru tarihi 18 Şubat! Adli Tıp Kurumu 229 personel alımı yapacak - Resim : 2

Son başvuru tarihi 18 Şubat! Adli Tıp Kurumu 229 personel alımı yapacak - Resim : 3

Son başvuru tarihi 18 Şubat! Adli Tıp Kurumu 229 personel alımı yapacak - Resim : 4

Son başvuru tarihi 18 Şubat! Adli Tıp Kurumu 229 personel alımı yapacak - Resim : 5

BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU!

İlan hakkında yapılan açıklamalara göre yukarıda kadrolar için sağlanması gereken şartlar şu şekilde verildi;

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

b) Son başvuru günü olan 18 Şubat 2024 tarihinde 657 sayılı Kanunun 40'inci maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezi sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1987 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir.)

Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile İnfaz ve Koruma Memuru pozisyonu için merkezi sınavın (KPSS-2022) yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 30 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1992 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.)

c) Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağma gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

ç) 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkum olmamak,

d) 657 sayılı Kanunun 53'üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

e) Kamu haklarından mahrum olmamak,

f) Son müracaat tarihi itibarıyla atanılacak pozisyon için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak.

18 ŞUBAT'TA BAŞVURULAR SONA ERECEK!

Yukarıda verilen başvuru şartlarını sağlayan kişilerin e-Devlet üzerinden Adli Tıp Kurumu Başkanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı resmi internet adresi üzerinden 18 Şubat 2024 tarihine kadar başvuru işlemlerinin tamamlanması gerekmektedir.

SONRAKİ HABER