Sokak hayvanları çıkışı ile gündem olmuştu: Gülbin Tosun NOW TV ile yollarını ayırdı

Ana haber bülteni deyince ülkede ilk akla gelen isimlerden olan Tosun sosyal medya hesabı üzerinden sert bir paylaşım yapmıştı. ABB Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik ifadelerde bulunan deneyimli sunucu daha sonrasında ücretsiz izne çıkarılmıştı.

Sokak hayvanları çıkışı ile gündem olmuştu: Gülbin Tosun NOW TV ile yollarını ayırdı

Ekranların tecrübeli ismi Gülbin Tosun önceki günlerde sosyal medya hesabından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik "Başkan siz sokakta köpek olmaz biz bakarız derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz! Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman!” demişti.

Bu olay ile bir anda sosyal medya gündemine oturan Gülbin Tosun olayın ardından kanal tarafından ücretsiz izne gönderilmişti. ABB Başkanı Yavaş'ta yazılı bir açıklama yaparak Tosun'un akıbeti ile ilgili herhangi bir müdahalede bulunmadığını, kanalın kendi inisiyatifi ile böyle bir karar aldığını ifade etmişti.

Sokak hayvanları çıkışı ile gündem olmuştu: Gülbin Tosun NOW TV ile yollarını ayırdı

"TEŞEKKÜR EDERİM, DESTEK OLDUNUZ"

Ücretsiz izne 46 yaşındaki Tosun'un akıbeti sonunda belli oldu. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Gülbin Tosun "15 yıla yakın çalıştığım Now(Fox) ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Tüm izleyiciler ve takipçilerime yürekten teşekkür ederim, destek oldunuz. Bu çok değerliydi. Ve tabi bundan sonra benim için kendi hayatımla ilgili ayrı bir mücadele başlıyor. Elbette yine ülkemin kalan güzel değerlerine katkı sağlamak için çabalayacağım. Herkese çok sevgi, selam ve saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Gülbin Tosun'un bundan sonra bir kanalda mı çalışacağı yoksa alternatif bir mecrada mı meslek hayatını sürdüreceğinin yakın zamanda belli olması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER