Sivas'taki Değirmenaltı Şelalesi'ne yoğun ilgi

Sivas'ta bulunan ve saklı cennet olarak bilinen Değirmenaltı Şelalesi, halk tarafından yoğun ilgi görüyor.

Sivas'taki Değirmenaltı Şelalesi'ne yoğun ilgi

Sivas'ta kent merkezine 52 kilometre uzaklıkta olan ve görenlerin çok beğendiği Değirmenaltı Şelalesi, yoğun bir ilgi görüyor.

Sivas’ın Yıldız beldesindeki "saklı cennet" olarak bilinen Değirmenaltı Şelalesi'ni görenler hayran kalıyor. Turizme kazandırılması hedeflenen Değirmenaltı Şelalesi, çevre il ve ilçelerden ziyaretçilerini ağırlıyor.
Sivas’ın Yıldız beldesinde bulunan Değirmenaltı Mağaraları ve Şelalesi'ne gelen vatandaşlardan bazıları, şelaleye birkaç kez daha geldiğini söyleyerek, çok beğendiğini belirtiyor. Doğa ile iç içe, huzur dolu bir ortamda bulunan Değirmenaltı Şelalesi, vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi görüyor.

Sivas'taki Değirmenaltı Şelalesi'ne yoğun ilgi

"BURAYA GELİNCE KENDİMİ DİNLENMİŞ HİSSEDİYORUM"

Değirmenaltı Şelalesi'ne ilk kez geldiğini söyleyen ve orayı çok beğendiğini ifade eden Özlem Küçükkaya, “Çok şahane bir yer, şelaleyi çok beğendim. Ağaçlıklar, yeşillikler şahane. Buranın insana huzur veren bir özelliği var. Bu şelaleye herkesin gelmesini ve görmesini tavsiye ederim” diye konuştu.

Şelaleye ikinci kez gittiğini belirten Hiranur Küçükkaya ise, “Buraya ikinci kez geliyorum. Özellikle sınav haftamdan sonra buraya gelince kendimi dinlenmiş hissediyorum. Şehir hayatından sıkılmış insanların buraya gelmeleri iyi olur diye düşünüyorum” dedi.

Sivas'taki Değirmenaltı Şelalesi'ne yoğun ilgi - Resim : 2

Doğa tutkunlarının vazgeçilmez yerlerinden Değirmenaltı Şelalesi'ni hem hafta içi hem hafta sonu ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER