Sivas'ta yolcu otobüsü şarampole devrildi! 8 kişi yaralandı

Sivas İmranlı'da bir yolcu otobüsü kontrolünü kaybedince şarampole indi. 31 yolcunun bulunduğu araçta 8 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Sivas'ta yolcu otobüsü şarampole devrildi! 8 kişi yaralandı

Sivas'ın İmranlı ilçesinde bir yolcu otobüsünün şarampole inmesi sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sivas'ta meydana gelen kazalara bir yenisi daha eklendi. Sivas'ın İmranlı ilçesinde bir yolcu otobüsünün kontrolden çıkması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kontrolden çıkan yolcu otobüsünün şarampole inmesi sonucu 8 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen yolcu otobüsü, Sivas-Erzincan kara yolunun İmranlı ilçesi girişinde kontrolden çıkarak şarampole indi.

OTOBÜSTE 31 YOLCUNUN BULUNDUĞU ÖĞRENİLDİ

Çevredeki vatandaşlar ise kaza olduğunu fark edince yardım etmek için olay yerine koştu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yolcu otobüsünün şarampole indiği kazada otobüste bulunan 8 kişinin yaralandığı tespit edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahalede bulundu. Ardından hafif yaralanan 8 kişi, ambulanslarla İmranlı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaşanan kazada şarampole inen otobüste 31 yolcunun bulunduğu öğrenildi. 8 kişinin yaralandığı kazada büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. Kazada hayatını kaybeden kimsenin olmaması ise sevindirdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER