Sivas'ta trafik kazasında 1'i ağır 10 kişi yaralandı

Sivas’ın Suşehri ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 10 kişinin yaralandığı bildirildi.

Sivas'ta trafik kazasında 1'i ağır 10 kişi yaralandı

Sivas’ın Suşehri ilçesinde 10 kişinin yaralandığı bir trafik kazası meydana geldi. Bir otomobil ile bir minibüsün çarpıştığı kazada iki araçta bulunan toplam 10 kişi çeşitli derecelerde yaralandılar. Şarköyü yakınlarında gerçekleşen kaza sonrasında adeta can pazarı yaşandı.

Meydana gelen kazayı gören çevre sakinleri hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ettiler. Olay yerine gelen ekiplerin ilk işi yaralıları araçlardan çıkarıp sağlık ekiplerine teslim etmek oldu. Yaralılardan 1’inin hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.

10 KİŞİ YARALANDI!

Sivas'ın Suşehri ilçesinde otomobille minibüsün çarpışması sonucu 10 kişi yaralandı. Ö.G. (29) yönetimindeki otomobil, Zara-Suşehri kara yolunun Şarköyü yakınlarında karşı yönden gelen F.Y. (21) idaresindeki minibüsle çarpıştı.

Kazada otomobil sürücü Ö.G. ile araçlardaki B.Ş.G. (30), N.G. (1), V.A. (35), A.E. (45), A.A. (41), H.Ö. (24), Ö.A. (45) ve A.A. (22) yaralandı. Suşehri ve Zara'daki hastanelere kaldırılan yaralılardan hayati tehlikesi bulunan H.Ö, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.

Meydana gelen kaza ile alakalı olarak soruşturma başlatıldı. Kazanın nasıl olduğuna dair trafik ekipleri tarafından inceleme yapıldı. Gerçekleştirilen incelemelerin ardından sürücülerin ve görgü şahitlerinin ifadelerine başvurulacak. Tüm bunlarla hazırlanacak olan soruşturma dosyası ilgili savcılığa gönderilecek. Savcılık değerlendirmesi ile konuya dair adli işlem yapılıp yapılmamasına ilişkin karar verilecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER