Sivas'ta otomobil şarampole devrildi! 6 kişi yaralandı

Sivas-Ankara kara yolunda meydana gelen kazada, bir aracın şarampole devrilmesi sonucu 6 kişi yaralandı. Yaralılarda birinin ise sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Sivas'ta otomobil şarampole devrildi! 6 kişi yaralandı

Sivas-Ankara kara yolunda bir araç kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Yaşanan kazada 1’i ağır olmak üzere 6 kişi yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Erzurum'dan İstanbul'a giden bir aile, Sivas'ta trafik kazası yaptı. Kontrolden çıkan aracın şarampole devrildiği kazada 1'i ağır 6 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre kaza Sivas-Ankara karayolu Yıldızeli ilçesi Kalın köyü yakınlarında oldu. Erzurum'dan İstanbul istikametine giden D.S. idaresindeki hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada sürücü D.S., U.M.S., A.S., B.S., İ.S. ve C.K. yaralandı.

Sivas'ta otomobil şarampole devrildi! 6 kişi yaralandı

YARALILAR SİVAS'TAKİ ÇEŞİTLİ HASTANELERE KALDIRILDI

Otomobilin şarampole uçtuğunu görenler ise kazayı yetkililere bildirdi. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen ekipler ise yaralananlara olay yerinde müdahalede bulundu. Kaza nedeniyle 6 kişinin yaralandığı tespit edildi. Yaralılar, ambulanslarla Sivas'taki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Yaralanan 6 kişinin sağlık durumu merak edildi. Yaralılardan C.K.'nin durumunun ağır olduğu bilgisine ulaşıldı. Ekipler ise kaza ile ilgili inceleme çalışmalarına başladı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER