Sivas'ta okullar tatil mi son dakika! 17 Ekim Sivas'ta okullar tatil edildi mi?

Sivas'ta peş peşe deprem meydana geldi. Deprem sonrasında veliler ve öğrenciler okulların tatil olup olmayacağını araştırırken, valilikten beklenen açıklama geldi. Sivas'ta okullar tatil mi, tatil edilecek mi?

Sivas'ta okullar tatil mi son dakika! 17 Ekim Sivas'ta okullar tatil edildi mi?

Bugün Sivas’ta meydana gelen peş peşe depremler sonrasında Sivas’ta okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Sorusu gündem oldu. Depremden sonra Sivas’ta okullar tatil mi? 17 Ekim Perşembe Sivas’ta okullar tatil mi oldu?

VALİ ŞİMŞEK AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Konu ile ilgili Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, yapmış olduğu açıklamasında iki deprem sonrasında saha çalışmalarının devam ettiğini belirtmiş, ilk belirlemelere göre olumsuz bir durumun olmadığı ifade edilmişti. Vali Şimşek okulların tatil edilebileceğini şu şekilde ifade etti:

“İki deprem neticesinde saha çalışması devam ediyor. Olumsuz bir durum yok. Tarama çalışmalarımız sürüyor. Kısa süreli bir panik yaşandı. Ben de bu sırada bir okuldaydım. Öğrenciler hemen dışarı çıkarıldı. Okulları tatil edebiliriz. Duruma göre gerekli tedbirleri alacağız”

SİVAS'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Sivas Valiliği yaptığı son dakika açıklamasında şunları söylemişti:

“İlimiz merkeze bağlı Hacıali ve Ağılkaya köylerinde meydana gelen 4,7 ve 4,1 büyüklüğündeki iki depremin ardından 17.10.2024 Perşembe günü il merkezinde eğitim-öğretime (1) gün süreyle ara verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

Aktarılan son habere göre 17 Ekim Perşembe günü Sivas’ta okullar tatil edildi. Valilik açıklamasında okulların 1 gün süre ile tatil edildiğini duyurdu. Okullardaki eğitimler yarın kaldığı yerden devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER