Sivas'ta kaybolan 71 yaşındaki kişi akarsu kenarında bulundu

Sivas'ın Suşehri ilçesinde arazide kaybolan 71 yaşındaki kişi, akarsu kenarında bulundu. 71 yaşındaki kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sivas'ta kaybolan 71 yaşındaki kişi akarsu kenarında bulundu

Sivas'ta kaybolan 71 yaşındaki kişi bulundu. Ekiplerin arama çalışmaları sonucu bulunan kişi, Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde tarlasına gitmek için çıktığı arazide kaybolan 71 yaşındaki kişi bir süredir kurtarma ekipleri tarafından aranıyordu. Arazide kaybolan 71 yaşındaki kişi bulundu.

Aşağı Çitlice köyünde yaşayan 71 yaşındaki H.Ö. adlı kişi, tarlasına gitmek üzere dün sabah saatlerinde evinden ayrıldı. H.Ö.'nün akşam eve dönmemesi üzerine yakınları endişe ve korku yaşadı. H.Ö.'nün ailesi, H.Ö.'nün eve gelmemesi üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. H.Ö.'nün ailesinin ihbarı üzerine ekipler 71 yaşındaki kişiyi bulmak için çalışmalara başladı. H.Ö.'nün bulunması için bölgeye AFAD, jandarma, UMKE ve gönüllü arama kurtarma ekipleri sevk edildi. İz takip köpeği ve 55 arama kurtarma personelinin yaptığı arama çalışmaları sonucu H.Ö, sabah saatlerinde köyden yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki akarsu kenarında bulundu.

Sivas'ta kaybolan 71 yaşındaki kişi akarsu kenarında bulundu

SUŞEHRİ DEVLET HASTANESİ'NE KALDIRILDI

H.Ö.'nün sağ salim bulunması ise yakınlarını sevince boğdu. Sağlık durumu iyi olan H.Ö., ekiplerin ilk müdahalesinin ardından Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 71 yaşındaki H.Ö.'nün sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER