Sivas'ta feci kaza! Yolun karşısına geçmek isterken hayatını kaybetti

Sivas'ta yolun karşısına geçmek isteyen adama yolcu otobüsü çarptı. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan 86 yaşındaki adam, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Sivas'ta feci kaza! Yolun karşısına geçmek isterken hayatını kaybetti

Sivas-Erzincan kara yolunda 86 yaşındaki adam karşıdan karşıya geçmek istedi. O sırada yoldan geçen yolcu otobüsü, yaşlı adama çarptı. Numune Hastanesine kaldırılan adam, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Sivas'ta meydana gelen kazalara bir yenisi daha eklendi. Sivas'ta yolun karşısına geçmek isterken yolcu otobüsünün çarptığı 86 yaşındaki adam hayatını kaybetti. İ.A. yönetimindeki yolcu otobüsü Sivas-Erzincan kara yolu Seyfebeli mevkisinde yolun karşısına geçmek isteyen 86 yaşındaki O.S.'ye çarptı. Yaşanan kaza sonrası yetkililere haber verildi. İhbar üzerine kaza yerine ekipler sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı adama müdahalede bulundu. Kazada ağır yaralanan 86 yaşındaki O.S. sağlık ekipleri tarafından Numune Hastanesine kaldırıldı. O.S, burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

"GERİYE KAÇAR GİBİ YAPTI VE SESİNİ DUYDUM"

Kazaya şahit olanlardan Durmuş Uzun ise kaza anını anlattı. Durmuş Uzun, "Karşıdan adamın geldiğini gördüm. Geriye kaçar gibi yaptı ve sesini duydum. Yaşlı bir adamdı. Elinde ekmek ve peynirle bir yere gidiyordu" diye konuştu.

Yaşanan kazada hayatını kaybeden 86 yaşındaki adamın yakınları acı haberi alınca büyük bir üzüntü yaşadı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER