Sivas'ta feci kaza! 1 ölü, 5 yaralı

Sivas Yıldızeli'nde kamyonet ile otomobil çarpıştı. Yaşanan kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sivas'ta feci kaza! 1 ölü, 5 yaralı

Sivas Yıldızeli'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı. O.K. yönetimindeki kamyonet ile L.A. idaresindeki otomobil, Yıldızeli ilçesi Karakaya köyü yakınlarında çarpıştı. Korkunç kazada araçta bulunanlar yaralandı.

76 YAŞINDAKİ YARALI KURTARILAMADI

Çevredeki vatandaşlar, kaza olduğunu fark edince olay yerine yardıma koştu. Vatandaşlar, yetkilileri arayarak kaza olduğu bilgisini verdi. Bilgi verilmesi üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaşanan kazada sürücüler ile araçlarda bulunan M.S.K. (10), F.K. (17), A.A. (23) ve M.A. (76) yaralandı. Olay yerine giden ekipler, hızlı bir şekilde yaralılara müdahale etti. Ambulanslarla Yıldızeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan 76 yaşındaki M.A., tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Yaralıların sağlık durumunun nasıl olduğu merak edildi. Kazada yaralanan 23 yaşındaki A.A.'nın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. A.A.'nın ambulans helikopterle Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği bilgisine ulaşıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER