Sivas Şarkışla'da silahlı kavga! 1 ölü, 2 yaralı

Sivas Şarkışla'da aralarında husumet bulunan kişiler arasında kavga çıkması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Sivas Şarkışla'da silahlı kavga! 1 ölü, 2 yaralı

Sivas Şarkışla'da 4 kişi arasında silahlı kavga çıktı. Yaşanan olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Olay sonrası kaçan şüpheli ise aranıyor.

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde husumetli 4 kişi arasında tartışma çıktı. Tartışma, bir süre sonra silahlı kavgaya dönüştü. Yaşanan olayda 1 kişi hastanede yaşamını yitirdi.

Şarkışla ilçesi Kayapınar köyünde aralarında husumet bulunan S.S. ile komşuları B.A. (56), oğulları O.A. (33) ve S.A. arasında tartışma çıktı. S.S., tartışma sonrası yanında bulunan av tüfeğiyle B.A. ve oğulları O.A. ile S.A.'ya ateş açtı. Silah sesi duyan çevredeki vatandaşlar ise büyük panik yaşadı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sivas Şarkışla'da silahlı kavga! 1 ölü, 2 yaralı

OLAY SONRASI KAÇAN ŞÜPHELİ ARANIYOR

Silahlı kavgada yaralanan B.A ve oğulları O.A. ile S.A., ambulanslarla Şarkışla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan O.A. sevk edildiği Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Olay sonrası şüpheli şahsın kaçtığı ve ekipler tarafından arandığı bilgisine ulaşıldı. Öte yandan hastanede tedavi gören diğer yaralıların sağlık durumu ile ilgili henüz bir bilgiye ulaşılamadı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER