Sivas - Ankara yolunda korkutan kaza! Metrelerce sürüklendiler

Sivas'ta yaşanan kazanın ağır bir son ile bitmemesi tek teselli oldu. Sonu yaralanma ile biten bu olayın çıkış nedeni ise bir kez daha tedbir ve dikkati akıllara getirdi.

Her gün Türkiye'nin dört bir yanında trafik kazası meydana geliyor. Yaşanan kazaların olması kadar oluş biçimleri de vatandaşların akıllarında büyük bir soru işareti oluşturuyor.

YAN YATAN ARABADAKİ KİŞİLER YARALANDI

Konu ile ilgili bir örnekte Sivas'ta meydana geldi. Akşam saatlerinde yaşanan kazanın olayı Çimento kavşağı oldu. Edinilen bilgiye göre göre içerisinde sürücüsüyle beraber toplamda 3 kişinin olduğu bir araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinden dolayı refüje çarptı ve yan yattı.

Yan yatarak ilerleyen araç 30 metre boyunca sürüklenmesinin ardından durdu. Metrelerce sürüklenen aracı gören görgü tanıkları sağlık ekiplerine haber verdi. Kaza yerine gelen ambulanslar araç içindeki 3 kişinin yaralandığını tespit etti ve onları hastaneye götürdü.

OLAYIN NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Yapılan tetkiklerde araç içindeki N.B., A.B. ve N.B'nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Aracın kontrolünün kaybedilmesinde sürücü mü yoksa araçtan kaynaklı bir hata olduğunu öğrenmek adına polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

Kısa süre içerisinde merak edilen soruların cevaplanması bekleniyor. Yaşanan kaza ise araç ile ilgili gerekli tedbirlerin alınmasını hatırlatan bir örnek olarak akıllarda yer edindi.

Kaynak: Haberankara.com