Sınavsız ikinci üniversite kayıtları ne zaman bitiyor?

Sınavsız ikinci üniversite avantajından yararlanmak isteyen vatandaşlar kayıt tarihlerine ilişkin bilgi sahibi olmak istiyor. Sınavsız ikinci üniversite kayıt tarihleri merak edilirken detayları derledik.

Sınavsız ikinci üniversite kayıtları ne zaman bitiyor?

Sınavsız ikinci üniversite kayıtları gündemin en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Sınavsız ikinci üniversite avantajından yararlanmak isteyen adayların tarih araştırmaları devam ederken ''Sınavsız ikinci üniversite kayıtları ne zaman bitiyor?'' sorusuna da yanıt aranmaya başladı.

İkinci üniversite kapsamında herhangi bir yükseköğretim kurumundan lisans eğitimi alanlar ve mezun olanlar lisans ve ön lisans programlarına başvurma imkanı elde ediyor. Ön lisans eğitimi alanlar ve mezun olanlar da ön lisans programlarına başvuru yapabilirken ''İkinci üniversite kayıtları ne zaman bitiyor? Sınavsız üniversite bölümleri neler?'' gibi sorulara da yanıt aranıyor.

SINAVSIZ İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN BİTİYOR?

Sınavsız ikinci üniversite imkanı ile öğrencilere 39 ön lisans ve 21 lisans programında okuma fırsatı sunuluyor. Öğrenciler 30.000 üzerinde ders malzemesine ücretsiz erişim olanağına sahip oluyor.

Sınavsız ikinci üniversite kayıtları ne zaman bitiyor?

Sınavsız ikinci üniversiteye kayıt yaptırmak isteyen adayların ''https://aoskayit.anadolu.edu.tr'' adresi üzerinden e-devlet şifresi ile başvuru yapma imkanı bulunurken 2024 - 2025 Öğretim yılı ikinci üniversite internet başvuru ve kayıt işlemleri 16 Temmuz Salı günü başladı ve 18 Ekim Cuma günü sona erecek.

SONRAKİ HABER