Sinan Ateş davası arasında ablasına saldırı! Selma Ateş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş bugün dava arasında saldırıya uğradı. Büyük arbede yaşandı. Selma Ateş'e kim saldırdı, saldırgan yakalandı mı?

Sinan Ateş davası arasında ablasına saldırı! Selma Ateş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş 30 Aralık 2022 tarihinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti. Sinan Ateş'i öldüren kişilerin yakalanması için yürütülen soruşturma kapsamında bugün cinayet davası görülürken davaya verilen arada ablası Selma Ateş saldırıya uğradı. Saldırı sonrasında olay yerinde büyük arbede yaşanırken saldırıyı gerçekleştiren kişi kıskıvrak yakalandı.

SİNAN ATEŞ'İN ABLASI SELMA ATEŞ KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Selma Ateş, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in ablasıdır.

Balıkesir Dursunbey ilçesi doğumlu olup milliyetçi bir ailede dünyaya gelmiştir. Babası 12 Eylül dönemi öncesi yaşanan çatışmalarda hayatını kaybeden tanınmış bir ülkücüdür. Yine dedesi de ülkücüydü.

Selma Ateş'te abisi Sinan Ateş gibi ülkü ocaklarında aktif roller üstlenmiş ve ülkü ocaklarının ilk kadın başkan yardımcılarından biri olmuştur.

Kardeşi Sinan Ateş, Ülkü Ocakları Genel Başkanı görevini üstlenmiştir. Kardeşi bu görevi bıraktıktan sonra uğradığı silahlı saldırı sonucunda öldürülmüştür.

Cinayetin ardından hukuk mücadelesi başlatmış olup, bugün görülen duruşmanın arasında saldırıya uğramıştır.

Selma Ateş'e yumruklu saldırı düzenleyen kişi yakalanarak gözaltına alınırken zanlının kimliği hakkında ise henüz açıklama yapılmadı.

SONRAKİ HABER