Sigaraya zam mı geldi, 6 Eylül 2023 sigara fiyatları ne kadar, kaç TL oldu?

Sigara zam haberlerine bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde sigaraya yapılan zamlardan sonra vatandaşlar arasında en çok konuşulan ve internette en çok aranan konular arasına girdi.

Sigaraya zam mı geldi, 6 Eylül 2023 sigara fiyatları ne kadar, kaç TL oldu?

Geçtiğimiz günlerde sigaraya yapılan zamdan sonra 3 sıgara grubu daha zam kararı aldı. Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, yaptığı açıklamada 3 sıgara grubuna daha zam geldiğini açıkladı.

screenshot-18-001.png

SIGARAYA ZAM GELDİ Mİ?

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, iki gün önce sosyal medya hesabından PM grubuna zam geldiğini duyurmuştu. 4 Eylül'den sonra yapılan zamla beraber en pahalı sıgara 53 TL'ye çıkmıştı. 5 Eylül'de yeni gelen zamlarla beraber 6 Eylül'den itibaren en pahalı sigara grubu 55 TL'ye yükseldi.

whatsapp-image-2023-09-06-at-17-14-58.jpeg

JTİ sigara grubunda (Camel, Winston, Mild Seven) ise en ucuz sıgara 46 TL olurken en pahalı sıgara 51 TL oldu. Philips Morris sıgara grubunda (Marlboro, Longbeach, L&M, Philip Morris, Bond Street, Chesterfield, Parliament, Lark, A-Mild, Morven Gold, Muratti, DJI Sam Soe, Multifilter ve Virginia Slims) en ucuz sigara 47 lira olurken en pahalısı 55 TL'ye yükseltildi.

SIGARA GRUPLARININ GÜNCEL FİYATLARI KAÇ TL?

Sigaraya yapılan zamlardan sonra ülke gündemine oturan bir haber daha geldi. 3 sigara grubuna daha zam geldi. 5 TL'lik sigara zammından sonra tavan fiyatları 55 TL'ye çıktı. Toplamda 5 sıgara grubuna zam gelmiş oldu.

PM ve JTİ'nin zamlarından hemen sonra RT, BAT ve TT grubu sigaralara da zam geldi. Bütün markalar 5 TL zam yaparken RT'nin 7 TL birden zam yapmasıyla RT grubu marka sigaralar 33 liradan 40 liraya yükseldi.

SONRAKİ HABER