Sigaraya zam geldi mi, hangi sigaraya zam geldi?

Yeni yılın ilk gününde sigaraya zam gelip gelmediği merak konusu olmaya devam ediyor. Son dakika açıklamasına göre bir sigara grubuna zam geldi!

Sigaraya zam geldi mi, hangi sigaraya zam geldi?

Yeni yılın ilk gününde sigara içenlere yönelik bir haber geldi. 1 Ocak 2024 itibariyle sigara içenler zam olup olmadığını araştırmaya başladı. Peki, sigaraya zam geldi mi, hangi sigaraya zam geldi?

SİGARAYA ZAM GELDİ Mİ?

Sigaraya zam geldi mi, hangi sigaraya zam geldi?

1 Ocak 2024 itibariyle bir sigara grubuna zam yapıldığı açıklandı. Sigaraya yapılan zamlar birbiri ardında gelirken en ucuz sigaranın fiyatı dudak uçuklatıyor.

Gelen son dakika haberiyle de yeni yılın ilk gününde bir sigara grubuna zam yapıldığı açıklanmış oldu. Yayımlanan listeye göre zam gelen sigara grubunun en ucuz sigarası 55 lira iken en pahalısı 60 lira oldu!

HANGİ SİGARAYA ZAM GELDİ?

Sigaraya zam geldi mi, hangi sigaraya zam geldi? - Resim : 2

Uzun zamandır sigara fiyatlarına yönelik zamlar birbiri ardında geliyordu. Bir sigara grubuna da yeni yılın ilk gününde zam geldi.

Açıklamaya göre, JTI grubu sigaralara zam geldi. 2 liralık zam sonrasında JTI grubunda bulunan en ucuz sigara 55 lira olmuş oldu. Grubun en pahalı sigarası ise şu anda 60 lira.

Henüz diğer sigara gruplarıyla ilgili bir zam haberi gelmezken, ilerleyen günlerde yeniden sigara zamlarının duyurulması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER