Sıcaktan bunalanlara müjde! Yağış etkili olacak, Meteoroloji bölge bölge açıkladı!

Sıcaklık değerlerinin günden güne artmasının ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Yağışlı havaların etkili olacağını söyledi, bölge bölge yağışların etkili olacağı yerleri duyurdu.

Sıcaktan bunalanlara müjde! Yağış etkili olacak, Meteoroloji bölge bölge açıkladı!

Son iki haftadır sıcaklık değerleri hissedilebilir şekilde artış yaşadı. Türkiye'yi esir alan sıcak hava dalgasına yönelik açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugünden itibaren ortalama sıcaklıklara dönüleceğini belirtti. Yağışların kimi bölgelerde etkili olacağının da altını çizdi.

yagmur2.jpg

O İLE YAĞIŞ GELİYOR!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bir süredir mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklarla ilgili açıklamalarda bulundu. İstanbul'da yağışlı havanın yarın etkili olacağını açıklayan Meteoroloji, çarşamba günü ise Ankara'da sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceğini ifade etti.

yagmur3.jpg

Bu bölgeler dışında Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ise sıcaklıklar 40 derecenin üzerinde seyredecek. Ayrıca iç ve batı bölgelerde hava sıcaklığı hafta başından itibaren azalarak mevsim normalleri civarında olacak. İç Anadolu’nun doğusu ile doğu ve güneydoğu bölgelerde ise sıcaklık değerleri artmaya devam edecek. Yarın sadece İstanbul'da hafif yağmurun etkili olası bekleniyor.

Daha fazla gündem haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER