Sıcaklardan bunalanların dikkatine! Yağışlı havalar geliyor bölge bölge açıklandı

Temmuz ayında çöl sıcakları etkili oldu. Bunun ile birlikte birçok vatandaş sıcak havalardan bunaldığını ifade ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise yağışlı havaların etkili olacağı bölgeleri açıkladı.

Sıcaklardan bunalanların dikkatine! Yağışlı havalar geliyor bölge bölge açıklandı

Temmuz ayında sıcaklık değerleri mevsim normallerinin üzerine çıktı. Bunun ile birlikte özelikle Marmara Bölgesi başta olmak üzere Ege ve Akdeniz Bölgesi'nde sıcaklık değeri 35 derece ile 38 derece arasında seyretti.

sicaklik.jpg

Sıcaklık değerleri artmaya devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağışlı havaların etkili olacağını açıkladı.

YAĞIŞLAR HANGİ BÖLGELERDE ETKİLİ OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü önümüzdeki haftanın başında bazı bölgelerde yağışlı havaların etkili olacağının müjdesini verdi. Bunun ile birlikte kuzey, iç ve doğu kesimlerinde hava sıcaklıkları pazartesi gününden itibaren mevsim normallerinde seyredeceği de açıklandı.

sicaklik.jpeg

Yeni haftada kuzey kesimlerde yağışlı havalar etkili olacak. Bunun ile birlikte iç ve doğu kesimlerinde ise sıcaklık değerleri artamaya devam edecek. Hatta Ege kıyılarında hava sıcaklığı 40 dereceye kadar çıkacak.

KUZEY KESİMLERE YAĞIŞ MÜJDESİ!

1688364901567-kapak.jpg

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta başında kuzey kesimlerde yağışlı havaların etkili olacağını duyurdu. Bunun ile birlikte sıcaklık değerlerinin kuzey kesimlerinde düşeceği de ifade edildi.

SONRAKİ HABER