Şeyda Yılmaz'ı şehit eden zanlının annesi: "O polisin yerine keşke ben ölseydim"

Ümraniye'de polisle silahlı çatışmaya giren ve 27 yaşındaki Şeyda Yılmaz'ı şehit eden zanlının annesi çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Pınar Geçti, yaşadığı üzüntüyü dile getirirken kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

Şeyda Yılmaz'ı şehit eden zanlının annesi: "O polisin yerine keşke ben ölseydim"

Ümraniye'de yaşanan arbedede polisin silahını alarak 27 yaşındaki polisimizi şehit eden katil zanlısı Yunus Emre Geçti, ülke gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Zanlının çok sayıda suç kaydı olmasına rağmen dışarıda olması büyük tepki çekerken Türkiye toprağa verilen şehidimiz Şeyda Yılmaz'ı son yolculuğuna gözyaşları içerisinde uğurlamıştı. Polisimizi şehit eden zanlının ailesine de tepki gösterilirken zanlının annesi çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

POLİSİMİZİ ŞEHİT EDEN ZANLININ ANNESİ: KEŞKE BEN ÖLSEYDİM!

Çıkan çatışmada kendisi de yaralanan zanlının annesi yapmış olduğu açıklamasında "Anne baba çocuğunun o halde olmasını ister mi? Bak ben de yaralıyım. Bir kız çocuğum var. Onun peşindeyim. Allah rahmet eylesin. Benim canım yandı. Gerçekten polisimiz ölene kadar ben ölseydim. O silahı ben yeseydim. Ben kurşunlara gelseydim keşke. Ama şunu söyleyeyim.

Yapacak bir şeyim varsa gelsinler. Twitterlarda, sosyal medyalarda, ’yok nasıl bir anne, nasıl bir babasınız’. Allah’ınızı seviyorsanız, devletime sesleniyorum, ben çocuğumun bu kadar kötü olmasını ister miyim? Ben bir anneyim, bir babayım. Yaralandım. Bunu gidin, söyleyin herkese. 26 suçtan benim çocuğumun kaydı varsa niye devlet bunu almadı? Niye devlet bunu götürmedi? Niye düne kadar elini kolunu salladı. O kadar ben devlete yalvardım.

O kadar karakollara gittim. O kadar her şeyi söyledim. Bu çocuk madde bağımlısı, bu çocuk madde satıyor, bu çocuk madde kullanıyor. Bunların hepsini söyledim ben. Bunları hepsini söyledim ben. Yine ben çocuğumun yerini söyledim. Yine çocuğumun ben yerini söyledim, buldurdum. Ama lakin hiçbir anne baba istemez. Çocuğunu kalkıp da polisimizi şehit edecek kadar bir anne baba, cani miyim ben? Ben gerçekten çok üzgünüm" dedi.

Zanlının annesi şehit düşen polis yerine kendisinin kurşun gelmesini dilediğini belirterek ilerleyen günlerde şehidimizin ailesini ziyaret etmek istediğini ifade etti. Hem bacağından hem de topuğundan yaralandığını belirten anne polisimizin başına gelen kurşunun kendisine gelmesini tercih edeceğini ifade etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER