Serhat Akın’a ne oldu, silahlı saldırıya mı uğradı, sağlık durumu nasıl?

Eski futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın silahlı saldırıya uğradı. Serhat Akın’a neden silahlı saldırı yapıldı? Serhat Akın’ın son sağlık durumu nasıl?

Serhat Akın’a ne oldu, silahlı saldırıya mı uğradı, sağlık durumu nasıl?

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve bugünlerde futbol yorumculuğu yapan Serhat Akın silahlı saldırıya uğradı. Akşam saatlerinde Youtube üzerinden yayın yapan Serhat Akın’ın bu yayın sonrasında İstanbul’da Kavacık yakınlarında silahlı saldırıya uğradığı açıklandı. Serhat Akın’ın neden silahlı saldırıya uğradığı ve bu saldırının kim tarafından yapıldığı merak konusu oldu.

SERHAT AKIN’IN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA SON BİLGİLER!

Serhat Akın’ın silahlı saldırı sonrasında sağlık durumu hakkında olumsuz bir durum olmadığı bildirildi. Serhat Akın ayağından vurulurken bu olayı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bizzat kendisi duyurdu. Ayağından yaralanan Serhat Akın’ın ambulans ile hastaneye götürüldüğü ve tedavisine başlanıldığı bildirildi.

TEPKİ ÇEKMİŞTİ!

Serhat Akın son dönemlerde yaptığı yorumlar ile bazı Fenerbahçelilerin tepkisini çekmişti. Özellikle Fenerbahhe – Galatasaray maçının ardından Başkan Ali Koç’u ve yönetimini eleştirmiş ve taraftarların neden istifa diye bağırmadıklarını sorgulamıştı. Bu yorumların yapılması üzerine gerçekleşen silahlı saldırının durumdan kendisine vazife çıkan kişi veya kişilerce yapılmış olabileceği düşünülüyor. Yapılan saldırının özel bir nedeninin de olup olmadığına dair de araştırmalara başlanıldı. Nihayetinde ise Serhat Akın’a kim ve kimlerin, neden saldırdığı henüz bilinmiyor.

Serhat Akın tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Program çıkışı ayaklarıma sıktılar. Son sözümüz Fenerbahçe” denildi.

Öte yandan futbol dünyası gerçekleşen silahlı saldırı gerekçesi ile Serhat Akın’a geçmiş olsun mesajları vermeye başladılar. Saldırı ile alakalı olarak ise soruşturma başlatıldı. Gerçekleşen saldırının faili veya faillerinin yakalanması için emniyet birimlerinin harekete geçtikleri belirtildi.

SONRAKİ HABER