Selin Ciğerci evlat mı edindi? Bakanlıktan açıklama geldi

Sosyal medya fenomeni olan Selin Ciğerci’nin evlat edindiğine ilişkin ortaya çıkan haberlere Aile Bakanlığı’ndan yanıt geldi. Aktarılan son habere göre Aile Bakanlığı iddiaları yalanladı.

Selin Ciğerci evlat mı edindi? Bakanlıktan açıklama geldi

Açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapıldı. Bakanlık, yaptığı açıklamasında sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’nin evlat edindiği iddialarını yalanlarken, daha önce bu konuya ilişkin açılan soruşturmaların da devam ettiğini duyurdu.

AİLE BAKANLIĞI’NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Bakanlık, yaptığı açıklamasında Selin Ciğerci’nin bakanlığa evlat edinme konusunda resmi bir başvuru olmadığını belirterek, “Ciğerci'nin, Bakanlığa evlat edinme konusunda herhangi bir resmi başvurusu bulunmamaktadır. İddia tamamen gerçek dışıdır” dedi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Öte yandan yapılan açıklamanın devamında çocuğun soy bağını değiştirmek ve 18 yaşından küçük olan bireylerin ticari ve çeşitli suçlar iddiası ile bakanlık tarafından başlatılan soruşturmanın da sürdüğü açıklandı.

Ünlü fenomen geçtiğimiz günlerde bir kız çocuğu ile paylaştığı fotoğrafta paylaştığı şu ifadeler takipçilerinin merakını uyandırmıştı:

“Ne yazsam buraya az ama şunu söyleyeyim sevgili hanımlar gerçekten bu dünyada en çok anne olmayı sevdim, bana her şeyden çok en çok anne olmak yakıştı. Bana her gün bir şey öğreten güzel kızım"

SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

İstanbul’da dünyaya gelen Selin Ciğerci 1984 doğumludur. 2019 yılında hayatını futbolcu Gökhan Çıra ile birleştiren Selin Ciğerci 2021 yılında fikir farklılıkları sebebi ile Gökhan Çıra ile anlaşmalı olarak boşandı. Ancak bu ayrılıktan 4 ay sonra çiftin yeniden barıştığı öğrenildi.

16 Mayıs 2022 yılında yeniden evlenen çift 2022 yılı içerisinde yeniden boşandı. Şu anda kendi ismini taşıyan bir kozmetik ürün markası olan Selin Ciğerci’nin bakanlığa evlat edinme başvurusunun olmadığı açıklandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER