Selçuk Tepeli neden yok, ne zaman dönecek, ayrıldı mı?

Sevilen haber spikeri (anchorman) Selçuk Tepeli’nin bir süredir ekranlarda yer almaması seyircilerde merak uyandırdı.

Selçuk Tepeli neden yok, ne zaman dönecek, ayrıldı mı?

Yorumculuk tarzının yanı sıra kameraya bardak fırlatma gibi hareketleriyle de gündemde olan Selçuk Tepeli’nin bir süredir ana haberleri sunmaması seyircide merak uyandırdı. Yaptığı haberlerde vatandaşların ve ülkenin temel sorunlarına eğilen, bu problemlerle ilgili çözüm üretmeye çalışan Selçuk Tepeli’nin sunduğu haber bülteni zaman zaman reytinglerde pek çok dizi ve yarışmayı geride bırakıyor. Ekranlarda Selçuk Tepeli’nin yokluğunu fark eden kullanıcılar ise internet üzerinde Selçuk Tepeli neden yok? Selçuk Tepeli ne zaman dönecek? Selçuk Tepeli ayrıldı mı? gibi aramalar yapmaya başladı. Selçuk Tepeli ile ilgili merak edilen detayları sizler için derledik.

Selçuk Tepeli neden yok, ne zaman dönecek, ayrıldı mı?

SELÇUK TEPELİ NEDEN YOK?

Kış boyunca hafta içi her gün NOW Ana Haber’i sunmuş Selçuk Tepeli yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte tatile girdi. Tatilde olduğu süreçte hafta için olan bültenleri meslektaşı Gülbin Tosun sunuyor.

SELÇUK TEPELİ NE ZAMAN DÖNECEK?

Ulusalpost adlı bir haber sitesinin bilgilerine göre Selçuk Tepeli, 2 Eylül’den itibaren yeniden hafta içleri NOW Ana Haber’i sunmaya devam edecek.

SELÇUK TEPELİ AYRILDI MI?

Selçuk Tepeli, Eylül ayından itibaren yeniden NOW Ana Haber bültenlerini sunmaya devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER