Samsun ve çevresinde deprem mi oldu, hangi iller hissetti, kaç şiddetinde oldu?

Samsun ve çevre illerde hissedilen bir deprem oldu. Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Samsun ve çevresinde deprem mi oldu, hangi iller hissetti, kaç şiddetinde oldu?

Türkiye'de peş peşe deprem haberleri gelmeye devam ediyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan güncel bilgilerle vatandaşlar depremlere ilişkin ayrıntılı bilgilere ulaşıyor.

Sosyal medyada Samsun ve çevre illerde deprem olduğu konuşuluyordu. AFAD'dan açıklama geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) verilerine göre Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem haberlerinin gelmesi üzerine vatandaşlar büyük panik ve korku yaşadı.

Samsun ve çevresinde deprem mi oldu, hangi iller hissetti, kaç şiddetinde oldu?

KANDİLLİ RASATHANESİ DEPREMİN 3.3 BÜYÜKLÜĞÜNDE OLDUĞUNU AÇIKLADI

Kandilli Rasathanesi, X hesabından yaptığı paylaşımda Samsun'un Çarşamba ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem olduğu bilgisini paylaştı.

Samsun ve çevresinde deprem mi oldu, hangi iller hissetti, kaç şiddetinde oldu? - Resim : 2

Kandilli Rasathanesi, X hesabı üzerinden konuyla ilgili ayrıntılı paylaşım yaptı. Paylaşımda, Samsun'un Çarşamba ilçesinde meydana gelen depremin saati 13.28 olarak kaydedildi. Çarşamba'da meydana gelen depremin derinliği ise 5.0 kilometre olarak ölçüldü.

Deprem, AFAD verilerine göre Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 3.4 büyüklüğünde oldu. Kandilli Rasathanesine göre ise Samsun'un Çarşamba ilçesinde 3.3 büyüklüğünde meydana geldi. Samsun'da meydana gelen ve çevre illerde hissedilen deprem, vatandaşlarda büyük korku ve paniğe neden oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER