Sağlık Bakanlığı İŞKUR 8 bin işçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Sağlık Bakanlığı istihdam kapılarını araladı. Sağlık Bakanlığı tarafından 8 bin personel alımı yapılacağı bildirilirken vatandaşlar da alımın detayları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor.

Sağlık Bakanlığı İŞKUR 8 bin işçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Yeni bir iş arayan ya da devlet kurumlarına atanmak isteyenlerin ilan araştırmaları devam ediyor. Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacağını duyururken bakanlık tarafından yapılan açıklamalar da merak edildi. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak üzere 8 bin personel alımı yapılacağı açıklanırken başvurular da geçtiğimiz günlerde başladı.

Resmi Gazete'de yayımlanan kararın ardından taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 8 bin işçi alımı için başvuruların İŞKUR üzerinden alınacağı bildirildi. Başvuruların başlamasının ardından alım yapılacak meslek grupları ve şartlar merak edilirken ‘’Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?'' sorusu da gündeme taşındı.

SAĞLIK BAKANLIĞ İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Sağlık Bakanlığının 8 bin işçi alımına ilişkin yayımladığı ilanın ardından Resmi Gazete'de yayımlanan ilanla beraber başvurular İŞKUR üzerinden 23 Şubat Cuma günü itibariyle alınmaya başladı.

Sağlık Bakanlığı İŞKUR 8 bin işçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı başvuruları 23 - 27 Şubat tarihleri arasında İŞKUR üzerinden alınacak. 8 bin işçi alımı kapsamında;

Güvenlik Görevlisi,

Klinik Destek elemanı,

İnşaat Boyacısı,

Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı,

Elektrikçi,

Otomotiv Kaportacısı,

Temizlik Görevlisi,

Oto Elektrikçisi,

Oto bakım onarımcısı ve otomotiv mekanikçisi,

Marangoz,

Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elamanı,

Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elamanı meslek gruplarından alım yapılacağı bildirildi.

Başvuru işlemleri ise İŞKUR üzerinden yapılabilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER