Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta, branş dağılımı nedir?

Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili ayrıntılar merak konusu olmaya devam ediyor. 8 bin personel alımına ilişkin detaylar merak konusu olurken kura çekiminin ne zaman ve saat kaçta yapılacağı araştırma konusu olurken bir yandan da branş dağılımına dair bilgi sahibi olunmak isteniyor.

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta, branş dağılımı nedir?

Sağlık Bakanlığı, İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR) üzerinden personel alımı yapacağını duyurmuştu. Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin detaylar merak konusu olmaya devam ederken 8 bin işçi alım için başvurular İŞKUR aracılığı ile alındı. Başvurular ardından adaylar arasından canlı yayında kura çekimi yapılacağı bildirilirdi. Yapılan açıklamanın ardından ‘’Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alım 2024 kadro branş dağılımı, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kurası ne zaman, saat kaçta?'' sorularına yanıt aranmaya başladı.

Sağlık Bakanlığı, İŞKUR üzerinden personel alımına ilişkin başvuruları aldı. Başvuru ardından yapılacak kura çekimi ile adaylar mülakatsız olarak bakanlık bünyesinde kabul edilecek. 2024 Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi detayları sorgulanırken açıklanan detayları derledik.

2024 SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sağlık Bakanlığı tarafından 8 bin işçi alımı ilanının ardından alım için başvurular da alındı. İŞKUR üzerinden başvurularını tamamlayan adaylar arasında kura çelimi de 18 - 19 Mart 2024 tarihleri arasında Ankara'da saat 09:00 - 18:00 arasında yapılacak. Kura çekimi canlı yayın üzerinden aktarılacak.

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta, branş dağılımı nedir?

İşçi alımı için mülakat yapılmayacak ve kura sonucuna göre işe alımlar başlayacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI BRANŞ DAĞILIMI

Sağlık Bakanlığı personel alımı branş dağılımı şöyle açıklandı;

İnşaat boyacısı/boyacı: 64

Klinik destek elemanı: 600

Güvenlik görevlisi: 3 bin 250

Marangoz: 32

Oto bakım onarımcısı otomotiv mekanikçisi: 2

Biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı: 127

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta, branş dağılımı nedir? - Resim : 2

Elektrikçi (genel): 144

Isıtma ve sıhhi tesisatçı: 143

Oto elektrikçisi: 2

Otomotiv kaportacısı: 2

Temizlik görevlisi: 3 bin 550

Bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı: 84 kişi olarak açıklandı. 18 - 19 Mart tarihleri arasında işçi alımlarının tamamlanması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER