Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuru şartları nedir?

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda bu sene toplamda 35 bin personel alımı yapılacağı öğrenildi. Bu kapsamda başvuru şartları merak konusu oldu.

Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuru şartları nedir?

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile birlikte Sağlık Bakanlığı'na 35 bin personelin alınacağı öğrenildi. Bu açıklamanın yapılmasının hemen ardından vatandaşlar tarafından bakanlık tarafından yapılacak olan alımlar hakkında merak edilenler artmaya başladı.

Sağlık Bakanlığı için yapılması beklenen alımlar hakkında merak edilenlerin artmasının ardından alımların ne zaman yapılacağına dair de açıklamanın nasıl yapılacağı araştırılmaya başlandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURDU! 35 BİN SAĞLIK PERSONELİ ALINACAK

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Konu ile ilgili bugün açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuya ilişkin çok kısa bir açıklama yaparak, ''Önümüzdeki ay 15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personeli daha alıyoruz.'' ifadelerine yer verdi. Bununla birlikte alınacak olan sağlık personeli için sağlanması gereken başvuru şartları ve detaylarının neler olduğu merak konusu oldu.

Önümüzdeki ay yapılacak olan bu alımlar için henüz başvuru kılavuzunun yayımlanmadığı ifade edildi. Bu nedenle de henüz kişilerin bu çerçevede herhangi bir bilgi sahibi olmadığı öğrenildi.

SONRAKİ HABER